Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Δ.Ε.̶ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ  ΚΙΝΗΣΕΙΣ  Δ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

̶            ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ  Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Μετά και την επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΟΛΜΕ [μαζί με εκπρόσωπο του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας και εκπροσώπους της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας] στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και στον ίδιο τον εγκαλούμενο Διευθυντή Ευρυτανίας, τη Δευτέρα 29/10/2012, θεωρούμε ότι επιβεβαιώνονται πανηγυρικά οι καταγγελίες των Σωματείων μας για το βίο και την πολιτεία του.
Με τα ίδια τα μάτια και τα αυτιά μας βιώσαμε το αυταρχικό, αντιδημοκρατικό, παρελκυστικό και αντιπαιδαγωγικό πρόσωπο του εν λόγω Διευθυντή, ο οποίος έχει κυριολεκτικά αναστατώσει τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς της Ευρυτανίας.
Απαιτούμε
̶            Να σταματήσουν αμέσως οι διώξεις εναντίον του προέδρου της ΕΛΜΕ Κώστα Μαστροκώστα και της ΓΓ Φωτεινής  Πανοπούλου, και εναντίον όποιου/ας άλλης εκπαιδευτικού μπορεί να ακολουθήσουν.
̶            Να απομακρυνθεί αμέσως από τα καθήκοντά του ο Διευθυντής Ευρυτανίας, γιατί είναι επικίνδυνος για τη δημόσια εκπαίδευση, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
̶            Ο Περιφερειακός Διευθυντής και η πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας δεν μπορούν  πλέον να παριστάνουν τον παρατηρητή ή τον Πόντιο Πιλάτο, γιατί ο εν λόγω Διευθυντής είναι ο «εκλεκτός»  τους στην περιοχή. Ή θα τον διώξουν  από τη θέση του ή θα έχουν ακέραια την ευθύνη για όσα συμβαίνουν και όσα πιθανόν χειρότερα επακολουθήσουν.

ΑΘΗΝΑ, 30/10/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου