Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 14/5, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 5:30 ΜΜ



Καρπενήσι 12 Μαΐου  2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       

 ΘΕΜΑ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να συζητήσουμε την πρόταση της ΟΛΜΕ για προκήρυξη απεργίας μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις.

            Το Δ.Σ. της  ΕΛΜΕ Ευρυτανίας καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν μαζικά και αγωνιστικά το παρόν στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου την Τρίτη 14/5/2013  και ώρα 5:30 π.μ.
Τα θέματα της  Γ.Σ. είναι η συζήτηση πάνω στην εισήγηση της ΟΛΜΕ και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε σχετικά με την απεργία που εξήγγειλε το ΔΣ της ΟΛΜΕ για τις 17/5 και για την εβδομάδα 20 έως και 25 Μαΐου.
            Να απαντήσουμε μαζικά και αγωνιστικά στον αυταρχικό κατήφορο της κυβερνητικής τρόικας που τσαλαπατώντας κάθε έννοια δημοκρατικού δικαιώματος, προχώρησε στην απαράδεκτη, αντιδημοκρατική ενέργεια επιστράτευσης του κλάδου από αύριο Δευτέρα 13 Μαΐου.
            Τώρα είναι η ώρα όλοι μαζί να δώσουμε την απάντηση σε όλους αυτούς που προσπαθούν να ξεμπερδέψουν με τους εκπαιδευτικούς εκβιάζοντας και καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και δημοκρατικής συμπεριφοράς και λειτουργίας, γυρνώντας τη χώρα δεκαετίες πίσω.
            Μας επιστρατεύουν προληπτικά χωρίς ακόμη να έχουμε πάρει την απόφαση για απεργία. Τόσος είναι ο πανικός τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
 

               Ο Πρόεδρος                                                                                     Η  Γ. Γραμματέας 
            Μαστροκώστας Κώστας                                                                       Πανοπούλου Φωτεινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου